Συχνές Ερωτήσεις | Photobooks - Εκτυπώσεις Φωτογραφιών | MyAlbum
close

FAQ

Κούπες

Όλες οι λευκές κούπες που διαθέτουμε προσφέρουν ανεξίτηλη εκτύπωση με πολύ ζωντανά χρώματα και είναι κατάλληλες για το πλυντήριο πιάτων αλλά και για τον φούρνο μικροκυμάτων.

Εξαίρεση αποτελεί η μαγική κούπα,η οποία ενδείκνυται για πλύσιμο στο χέρι.

Οι επιλογές είναι η λευκή και η μαγική κουπα.

Μπορείτε να φτιάξετε την κούπα σας,επιλέγοντας είτε από τα προσχέδια που σας παρέχουμε, είτε να τις φτιάξετε μόνοι σας όπως εσείς τη φαντάζεστε!

Μόλις ανοίγετε το πρόγραμμα, βλέπετε το πως θα καλύψει το σχέδιό σας περιμετρικα, ολόκληρη την κούπα! Με λίγα λόγια δεν υπάρχει  κανένα σημείο που δεν μπορεί να τυπωθεί , παρά  μόνο εάν εσείς το επιθυμείτε.

Οι κούπες που χρησιμοποιεί η MyAlbum, είναι κεραμικές των 11 oz εξαιρετικής  ποιότητας ,eco friendly.

Photobook

Το photobook αποτελεί το μέλλον.. Την μετάβαση στην ψηφιακή εκτύπωση και  την εξέλιξη ενός απλού φωτογραφικού άλμπουμ σε ένα ψηφιακό, με πολύ λιγότερες πιθανότητες να φθαρεί.

Τα photobook της  ΜyAlbum, ξεκινούν από 24 σελίδες και τα πολύ μεγάλα άλμπουμ μπορούν να φτασουν και τις 40 σελίδες.Εννοείται πως την ώρα του σχεδιασμού, μπορείτε να προσθέσετε όσες θέλετε επιπλέον.

Σε μία σελίδα μπορείτε να βάλετε μία αλλά και πολλές περισσότερες!

Εξαρτάται από εσάς το πόσο minimal επιθυμείτε να φτιάξετε το δικό σας photobook!

Υπάρχουν διάφορες διαστάσεις τις οποίες επιλέγετε άναλογα με το σχήμα του photobook που επιθυμείτε!

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας του photobook, θα είστε σε θέση να κάνετε προεπισκόπηση, όσων εργασιών έχετε κάνει και φυσικά να μεταβάλετε κάτι εάν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Η εγγραφή στο e-shop μας δεν είναι απαραίτητη. Μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά ακόμη και χωρίς εγγραφή.

Φυσικά και προτείνουμε την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έτσι ώστε να διευκολύνεται κάθε φορά η ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε στη ΜyAlbum, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για εμάς. Το συγκεκριμένο λογισμικό είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να φτάσει σε εμάς η παραγγελία σας με το σωστό τρόπο.

Φυσικά και μπορείτε να το αλλάξετε, όποτε θελήσετε. Ακόμη και πριν την παραγγελία.

Αφού ολοκληρωθεί όμως η παραγγελία, δεν μπορεί να γίνει καμία απολύτως αλλαγή.

Τα αρχεία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg και png.

Στο photobook με ενδόφυλλο, οι σελίδες είναι σκληρές (σχεδόν άκαμπτες)και προσδίδουν το κύρος και τη βαρύτητα που έχει για παράδειγμα ένα ψηφιακό άλμπουμ γάμου.Το photobook χωρίς ενδόφυλλο περιέχει αρκετά εύκαμπτες σελίδες(όχι λεπτές σαν περιοδικού)που κάνουν το photobook εξίσου μοναδικό.

Καμβάς

To κάδρο είναι τελαρωμένο σε καμβά από 100% βαμβάκι,ο οποίος φέρει εξαιρετική απόδοση της φωτογραφίας σας , ετσι ώστε να φαίνεται σαν πραγματικό έργο τέχνης.

Μπορείτε  να τον ξεσκονίσετε πολύ απαλά, με ένα βαμβακερό στεγνό πανάκι.

Ιδανικά θα πρέπει η ποιότητα της φωτογραφίας (όπως και των μεγάλων απλών εκτυπώσεων )να είναι αρκετά καλή, για να υπάρχει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Sticky Frames

Tα Sticky Frames, είναι ξύλινες κορνίζες σε διάσταση 21Χ21cm , εκτυπωμένες σε υψηλής ποιότητας χαρτί lustre, πολύ ελαφριές και κατάλληλες για να τις τοποθετείτε πολλές φορές σε διαφορετικά σημεία, χωρίς καρφιά.

Με την ειδική κόλλα νανοτεχνολόγιας  στο πίσω μέρος , μπορείτε να τα κολλάτε και να τα ξεκολλάτε όσες φορές θέλετε!

Μπορείτε να τα κολλήσετε σε λείους τοίχους βαμμένους με χρώμα υψηλής ποιότητας, ξύλινες επιφάνειες, κεραμικά πλακάκια, pannels γραφείου, ξύλινες ντουλάπες. Δεν προτείνονται για: Ταπετσαρίες, τοίχους με υγρασία, φθορά ή χαμηλής ποιότητας βαφή, σκουρόχρωμη μπογιά, τραχιές επιφάνειες, επιφάνειες με σκόνη. Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν στις παραπάνω επιφάνειες η myalbum δε φέρει ευθύνη για πιθανή φθορά.

Το προϊόν περνά από ποιοτικό έλεγχο πριν γίνει η αποστολή. Σε περίπτωση που κάποια κορνίζα ξεκολλήσει , αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι με ένα υγρό πανάκι να πλύνετε την κόλλα στο πίσω μέρος και να την αφήσετε να στεγνώσει. Έπειτα μπορείτε να επανατοποθετήσετε το προϊόν! Μην ξεχνάτε να τηρείτε τις οδηγίες χρήσης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Η myalbum δε φέρει ευθύνη για πιθανή φθορά σε επιφάνειες που δεν τηρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις τοποθέτησης του προϊόντος.

Εκτύπωση Φωτογραφιών

Οι τύποι χαρτιών που χρησιμοποιούμε είναι φωτογραφικό χαρτί, γυαλιστερό, ματ (lustre) ή μεταξωτό (silk) και μπορείτε να εκτύπωσε σε όλα τα μεγέθη τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, σε ασυναγώνιστη ποιότητα χρωμάτων και υλικών.

Οι φωτογραφίες με πλαίσιο, έχουν περιμετρικά ένα λευκό κενό, σε αντίθεση με τις κοινές. Οι φωτογραφίες με πλαίσιο αποτελούν τη νέα τάση στην αποτύπωση των στιγμών μας!

Ναι εννοείται πως μπορείτε να εκτυπώσετε όσες φωτογραφίες εσείς θέλετε!

    Μάθε πρώτος όλες µας τις προσφορές

    Εγγράψου στην υπηρεσία Newsletter και ενημερώσου για τα προϊόντα και τις προσφορές μας.