Πολιτική Επιστροφών - myalbum.gr
close

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές / Αλλαγές Προϊόντων 

Παρακαλούμε πολύ να γίνει κατανοητό ότι η MyAlbum δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ή να ακυρώσει παραγγελίες, εκτός από τις περιπτώσεις που ρητά αναφέρονται (δηλαδή, προϊόν με φθορές κατά την άφιξη, ή με κατασκευαστικό ελάττωμα).

Tο προϊόν που σχεδιάζετε και παραγγέλνετε είναι ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε. Η MyAlbum δεν επεμβαίνει στις φωτογραφίες σας στα κείμενά σας και σε ότι εσείς έχετε δημιουργήσει, με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη o έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία, και η διόρθωση των ορθογραφικών και συντακτικών λαθών, όπως επίσης και η κακή ποιότητα μιας φωτογραφίας που θα επιλέξετε. Γι αυτό το λόγο τα προγράμματά μας είναι ειδικά διαμορφωμένα έτσι ώστε να δημιουργείτε μόνοι σας το τελικό προϊόν και να το βλέπετε πριν την αγορά του.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αποτύπωση του τελικού προϊόντος έχει την ελάχιστη απόκλιση στα χρώματα, πάντα στα επιτρεπτά όρια και αυτό διότι σε κάθε οθόνη συσκευής, υπάρχουν χρωματικές αποκλίσεις.

Διευκρινίζεται ότι το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε περίπτωση που θα πρέπει  να επιστρέψετε την παραγγελία σας, οφείλετε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία μεσω email στο info@myalbum.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (αυτοκόλλητα).

    Μάθε πρώτος όλες µας τις προσφορές

    Εγγράψου στην υπηρεσία Newsletter και ενημερώσου για τα προϊόντα και τις προσφορές μας.